GITAARLES IN ARNHEM

Header_John_verstegen

Ben jij op zoek naar gitaarles in Arnhem?

Welkom op de gitaarles website van John Verstegen, de gitaarschool voor Arnhem, Velp, Oosterbeek en omgeving. Als je op zoek bent naar een lespraktijk in gitaarmuziek en een vakkundige en enthousiaste gitaarleraar dan ben je hier aan het juiste adres. Voor iedereen: jong en oud, beginnend of gevorderd, akoestisch of elektrisch.

De gitaarlespraktijk is een brede gitaarschool, de meest uiteenlopende muziek komt aan bod, van pop tot rock en van flamenco tot klassiek, Jazz, Blues, Soul, R&B, en nog veel meer. Beginnende gitaristen leren de basistechnieken van de gitaar en de eerste liedjes spelen. De meer gevorderden leren improviseren en solo’s spelen en kunnen kiezen voor een specialisatie zoals Klassiek, Flamenco, Latin, Blues, Rock of een andere muziekstijl. De lesruimtes zijn modern ingericht en voorzien van beeld- en geluidsinstallatie. Als je nog niet in het bezit bent van een eigen gitaar dan kun je gebruik maken van een leengitaar tijdens de gitaarles. Het is mogelijk alleen of met een andere leerling les te nemen.

Bij de gitaarles kunnen we een methode volgen, b.v. noten lezen, ritme en slaggitaar, soleren of een bepaalde muziekstijl. Meespelen tijdens de gitaarles met mp3 of YouTube kan ook.

Bij John Verstegen Gitaarles in Arnhem Noord kun je profiteren van de vele jaren ervaring welke ik heb opgebouwd bij het verzorgen van gitaarles.

John Verstegen Gitaarles is gevestigd in Arnhem, maar ontvangt ook leerlingen uit o.a. Duiven, Velp, Westervoort, Rozendaal, Rheden, Oosterbeek en Huissen. Op verzoek is gitaarles aan huis ook mogelijk.

Contact Info
John Verstegen
Rosendaalseweg 667, Arnhem
Telefoon: 06 100 98 389
JL.Verstegen@chello.nl

Wat leerlingen zeggen

 
De gitaarlessen van John zijn altijd leuk en gezellig. John is een goede docent. je leert veel, er is een fijne sfeer, altijd ruimte voor een grapje maar bovenal wordt je gemotiveerd en gestimuleerd. Die ingrediënten maken de lessen voor mij elke weer tot een feestje.

John geeft gitaarles waarbij hij je stimuleert maar het blijft wel ontspannen en dat geeft je altijd veel gitaarles plezier! En hierdoor pak je het juist ook goed op!

Ik wilde liever niet alleen op gitaarles en vond het fijn dat mijn vader meekon.Samen hebben we fijn en gezellig gespeeld. Mijn vader en ik begonnen op hetzelfde nivo met spelen. John wist daar heel goed mee om te gaan.

Na 7 jaar met veel plezier les te hebben gehad van John, heb ik toelatings-examen  voor het conservatorium gedaan en ik werd meteen aangenomen.

Note

De lessen passen bij het niveau en de interesse van de leerling

Share deze pagina